Ervaring, kennis en oog voor detail

Bouwbedrijf Cor Koper is werkzaam voor architecten, particulieren en bedrijven. Als specialist in maatwerk schuwen we de uitdaging niet. Onze kracht: onze ervaring en onze kennis van zaken. We denken vanuit de praktijk mee met de opdrachtgever om zo bij elke opdracht – groot of klein – tot het beste resultaat te komen.

Aanbouwen en verbouwen, renoveren en restaureren, regisseren en uitvoeren, begeleiden en adviseren.

Vakmanschap

Cor Koper ging in 1993 van start als eenmanszaak. Vandaag de dag is het een slanke en flexibele mkb-onderneming. Wij zijn betrokken bouwers en kiezen onvoorwaardelijk voor de kracht van vakmanschap. We kunnen bogen op jarenlange ervaring, werken samen met de beste specialisten en kunnen voor elke discipline terugvallen op de juiste partner. Van beton- tot schilderwerk, van installateur tot elektricien.

Duurzaam

Als bouwbedrijf hebben we respect voor onze omgeving. We kiezen voor duurzame materialen en lopen voorop als het om nieuwe bouwtechnieken gaat. Wij zijn te vinden bij bouwprojecten in geheel Noord-Holland tot iets daarbuiten.

Nieuwsgierig? Of bouwplannen?

Neem gerust contact met ons op, we maken graag kennis. U kunt ons bellen of een e-mail sturen.

Sponsoring Heerhugowaard City Run. Foto © Richard Rood

Sponsoring lokaal wielerteam in Noord-Holland. Foto © Jasmijn Slegh

Ons bedrijf is aangesloten bij BouwGarant, het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Dit biedt voor onze klanten, naast duidelijkheid, extra garanties en zekerheden zoals een uitgebreide klachtenregeling en de mogelijkheid om een geschillencommissie in te schakelen. BouwGarant toetst periodiek de aangesloten bedrijven op kwaliteit, vakmanschap, vakkennis en verzekeringen.

Bouwend Nederland stimuleert de ontwikkeling van onze branche en ondersteunt aannemersbedrijven bij een professionele bedrijfsvoering. Als lid van deze vereniging beschikt Cor Koper Bouwbedrijf over alle kennis en instrumenten om kwaliteit en service op hoog niveau te bieden.